Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728505530

Liga 728505530 Información oficial sobre el partido 728505530 en Hattrick

21.04.2024 09:30:00

Olympia Obergurgl Alineación oficial del equipo 'Olympia Obergurgl' en el partido 8 - 0 FC Bleibeinbuben Hohenems Alineación oficial del equipo 'FC Bleibeinbuben Hohenems' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Olympia Obergurgl Alineación oficial del equipo 'Olympia Obergurgl' en el partido 6 - 0 FC Bleibeinbuben Hohenems Alineación oficial del equipo 'FC Bleibeinbuben Hohenems' en el partido
Tiene suerte 5.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olympia Obergurgl

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Kurt Dittrich, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Obergurgl se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 2.
  • 134 Minuto 31 (Gol de penalti): Kevin Kitzler va augmentar la diferència de Obergurgl a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 116 Minuto 35 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 35 minuts quan Benjamin Klenner va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Josef Ullmann, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 3 - 0.
  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Josef Ullmann va anar directament als peus de Julian Eckert que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 4 - 0.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Kurt Pradka va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 130 Minuto 40 (Gol de falta): Als 40 minuts, Kevin Kitzler va ampliar l'avantatge de Obergurgl amb un 6 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 72 minuts, el tirador de faltes del Obergurgl va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Alfred Riedl, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 7 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 91 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Obergurgl pel centre va donar un gran resultat: el gol de Johannes Richter va posar el 8 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Kurt Pradka va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Kurt Pradka una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 66, però una magnífica aturada de Bastian Jakob va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 71 quan Johannes Richter de Obergurgl gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Bastian Jakob al minut 91 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Vladislav Molan va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jürgen Marik de Obergurgl es va emportar una amonestació al minut 4 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Benjamin Klenner de Obergurgl va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC Bleibeinbuben Hohenems

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 15 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Simon Hofmann va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Josef Ullmann. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Bleibeinbuben, l'equip va recuperar la pilota al minut 30 i va contraatacar. En Mario Gasser va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 205 Minuto 53 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Simon Hofmann va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Max Winkler, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.