Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728502453

Liga 728502453 Información oficial sobre el partido 728502453 en Hattrick

28.04.2024 09:30:00

Maurer Grüne Alineación oficial del equipo 'Maurer Grüne' en el partido 3 - 3 Vienna Fortune Alineación oficial del equipo 'Vienna Fortune' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Maurer Grüne Alineación oficial del equipo 'Maurer Grüne' en el partido 6 - 0 Vienna Fortune Alineación oficial del equipo 'Vienna Fortune' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maurer Grüne

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Corria el minut 23 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Mario Kheil, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Maurer va aconseguir el 3 - 1 quan Milán Nagy va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Maurer va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Milán Nagy ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El jugador local Milán Nagy per poc que no incrementa el marcador al minut 30. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Max Neusser va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Aaron Ilg, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Tancredo Lagos una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 71, però una magnífica aturada de Max Neusser va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Max Neusser al minut 76 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Milán Nagy va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Milán Nagy va estar a punt d'avançar els locals al minut 80 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mario Kheil va estar a punt d'acabar en gol al minut 81, però el porter visitant Max Neusser va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Vienna Fortune

Goles Goles

  • 125 Minuto 4 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Andrea Merlini, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 1 - 0 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 163 Minuto 10 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 10 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Josef Almesberger.
  • 118 Minuto 74 (Gol evento especial córner peinado): En Thomas Pollak entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Fortune, un peu providencial d'en Andrea Merlini va situar el 3-2 al panell digital.
  • 161 Minuto 78 (Gol por el centro): Fortune van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 78, quan Thomas Pollak va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): En Robert Emhofer va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.