Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728500198

Liga 728500198 Información oficial sobre el partido 728500198 en Hattrick

31.03.2024 09:30:00

SV Jedlesee Alineación oficial del equipo 'SV Jedlesee' en el partido 3 - 3 KRC Gent - Sektion Wien Alineación oficial del equipo 'KRC Gent - Sektion Wien' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SV Jedlesee Alineación oficial del equipo 'SV Jedlesee' en el partido 4 - 0 KRC Gent - Sektion Wien Alineación oficial del equipo 'KRC Gent - Sektion Wien' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SV Jedlesee

Goles Goles

  • 111 Minuto 12 (Gol por el centro): Šime Mirkov s'emportà una gran ovació del públic local al minut 12, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 113 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els jugadors del Jedlesee amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 32, deixant Torgaran Rettenbacher en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 els aficionats van embogir quan en Thomas Bernsteiner va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Jedlesee.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Johann Peter Schnell-Flach va estar a punt de sentenciar el partit al minut 55, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Johann Peter Schnell-Flach. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Johann Peter Schnell-Flach, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Cin Ali Çavdar va estar a punt d'avançar els locals al minut 82 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Šime Mirkov de Jedlesee va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

KRC Gent - Sektion Wien

Goles Goles

  • 138 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Harun Pamučina la va rematar Roberto Moretti amb una magnífica volea que va fer pujar per a Sektion el 0 - 1.
  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): El jugador de Sektion Eckehardt Schuller va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 27 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 141 Minuto 81 (Gol de contra por el centro): El Sektion era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Eckehardt Schuller va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Sektion que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Pavel Škarpa, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): Sektion van sortir al contraatac al minut 56, però 钱 (Qian) 保强 (Baoqiang) va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.