Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728497974

Liga 728497974 Información oficial sobre el partido 728497974 en Hattrick

28.04.2024 09:30:00

Grenzgänger Dreiländereck Alineación oficial del equipo 'Grenzgänger Dreiländereck' en el partido 4 - 3 VivaWien Alineación oficial del equipo 'VivaWien' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Grenzgänger Dreiländereck Alineación oficial del equipo 'Grenzgänger Dreiländereck' en el partido 1 - 3 VivaWien Alineación oficial del equipo 'VivaWien' en el partido
Tiene bastante suerte 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,8 % 2,2 % 82,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Grenzgänger Dreiländereck

Goles Goles

  • 140 Minuto 10 (Gol de contra de falta): El porter de Dreiländereck va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Hannes Triendl va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 116 Minuto 14 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Klaus Linhart sempre és una garantia. Al minut 14, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Vladimir Paschinger marcar el 2 - 0 per al Dreiländereck.
  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Passats 28 minuts, Hannes Triendl, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Dreiländereck es posava per davant!
  • 143 Minuto 78 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Dreiländereck eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 78, Hieronim Zieliński va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Siegmund Holzinger va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Siegmund Holzinger de Dreiländereck la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

VivaWien

Goles Goles

  • 152 Minuto 17 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Adrián Soriano de VivaWien després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 161 Minuto 23 (Gol por el centro): VivaWien van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 23, quan Sergio Del Gobbo va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 163 Minuto 47 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 47 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Jason Escanio marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): VivaWien va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 9, quan Philipp Zechmeister va quedar-se sol davant el porter Radu Hodan, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En Sergio Del Gobbo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Carlos Carmo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 262 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Sergio Del Gobbo va fer una jugada per la banda esquerra, però Radu Hodan va aturar el seu xut.