Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728497915

Liga 728497915 Información oficial sobre el partido 728497915 en Hattrick

28.04.2024 09:30:00

USC JAGA Alineación oficial del equipo 'USC JAGA' en el partido 2 - 1 Cohiba Siglo IV Alineación oficial del equipo 'Cohiba Siglo IV' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
USC JAGA Alineación oficial del equipo 'USC JAGA' en el partido 3 - 1 Cohiba Siglo IV Alineación oficial del equipo 'Cohiba Siglo IV' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

USC JAGA

Goles Goles

  • 122 Minuto 58 (Gol por la izquierda): JAGA, atacant per l'esquerra al minut 58, va aprofitar el magnífic llançament de Gregor Aleksic per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): JAGA va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Dominik Glück va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): JAGA va estar a punt de posar-se per davant al minut 19 però Olgun Özbal va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): JAGA va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Christoph Frank va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Julian Theißler.
  • 216 Minuto 39 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Sebastian Grassl va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 39, i va passar la pilota a Kevin Rogan, però aquest no va encertar a marcar.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): JAGA va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 40 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gregor Aleksic ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Kevin Rogan va estar a punt d'acabar en gol al minut 41, però el porter visitant Julian Theißler va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Olgun Özbal gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Julian Theißler va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El JAGA ho intentava per la dreta per mitjà de Moritz Schmid, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Cohiba Siglo IV

Goles Goles

  • 154 Minuto 84 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser Sven Zeitlinger. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Cohiba, l'equip va recuperar la pilota al minut 42 i va contraatacar. En Philipp Salzer va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.