Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728493578

Liga 728493578 Información oficial sobre el partido 728493578 en Hattrick

10.03.2024 09:30:00

FC Vindobona Alineación oficial del equipo 'FC Vindobona' en el partido 2 - 1 Vienna Wolverine Alineación oficial del equipo 'Vienna Wolverine' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Vindobona Alineación oficial del equipo 'FC Vindobona' en el partido 1 - 1 Vienna Wolverine Alineación oficial del equipo 'Vienna Wolverine' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,9 % 37,4 % 31,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Vindobona

Goles Goles

  • 121 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61 els aficionats van embogir quan en Nicola Checcoli va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Vindobona.
  • 123 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 74 gràcies a la jugada de Mario Simon, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 12 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Patrick Neukirchner estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Mehmet Knaus, als 12 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Patrick Neukirchner de Vindobona va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Vienna Wolverine

Goles Goles

  • 161 Minuto 68 (Gol por el centro): Als 68 minuts de partit, David Zauner de VW va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Es duien 20 minuts de partit jugats quan Tarcisio Venasco va estar a punt de posar per davant a VW amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Marjan Feichtinger va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Hannes Weiser que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.