Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728492869

Liga 728492869 Información oficial sobre el partido 728492869 en Hattrick

14.04.2024 09:30:00

Energy Mank Alineación oficial del equipo 'Energy Mank' en el partido 0 - 6 Lok Schnuaz Alineación oficial del equipo 'Lok Schnuaz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Energy Mank Alineación oficial del equipo 'Energy Mank' en el partido 0 - 8 Lok Schnuaz Alineación oficial del equipo 'Lok Schnuaz' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Energy Mank

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Thomas Hämmerle va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Energy que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 18 (Tarjeta roja directa): Al minut 18 en Sascha Czermak va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lok Schnuaz

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): Schnuaz agafava avantatge al minut 17 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Ephraim Crum amb mestria.
  • 181 Minuto 19 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Bounama Coly de Schnuaz l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 19 de partit.
  • 182 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 21 de partit va donar a Schnuaz l'avantatge per 0 - 3. Johann Stickelberger en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, Schnuaz va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Bounama Coly, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jáfet Keszler va augmentar l'avantatge de Schnuaz a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 57 (Gol de penalti): Passaven 57 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Jáfet Keszler va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jáfet Keszler després de 49 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Tom Oswald va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Heiko Göcker va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.