Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728492644

Liga 728492644 Información oficial sobre el partido 728492644 en Hattrick

14.04.2024 09:30:00

Ferrari 2005 Alineación oficial del equipo 'Ferrari 2005' en el partido 2 - 0 1. FC Klasse Alineación oficial del equipo '1. FC Klasse' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ferrari 2005 Alineación oficial del equipo 'Ferrari 2005' en el partido 1 - 1 1. FC Klasse Alineación oficial del equipo '1. FC Klasse' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,5 % 12,4 % 24,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ferrari 2005

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Ferrari, atacant per l'esquerra al minut 19, va aprofitar el magnífic llançament de Piero Da Concesio per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Ferrari va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Pierrot Hulin progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Filippos Mamalakis una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 40, però una magnífica aturada de Cristian Santonocito va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Thoralf Leffers va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Tobias Svoboda. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

1. FC Klasse

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 15 (Ocasión evento especial córner peinado): Daniel Salamander quasi marca en una jugada assajada de córner que Ludwig Schmidthaler havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 239 Minuto 35 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Leander Böhm va deixar a Tobias Svoboda assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 250 Minuto 37 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Lukas Süssritter l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 239 Minuto 67 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Leander Böhm va servir per deixar enrere el gegant Tobias Svoboda al minut 67, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 253 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 69 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Siarhej Starastsenka amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 251 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Ludwig Schmidthaler va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Gonzalo Alejandro Walerko.