Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728490575

Liga 728490575 Información oficial sobre el partido 728490575 en Hattrick

14.04.2024 09:30:00

Athletic Mitterdorf Alineación oficial del equipo 'Athletic Mitterdorf' en el partido 3 - 2 Blau Weiss Wartberg Alineación oficial del equipo 'Blau Weiss Wartberg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Athletic Mitterdorf Alineación oficial del equipo 'Athletic Mitterdorf' en el partido 3 - 1 Blau Weiss Wartberg Alineación oficial del equipo 'Blau Weiss Wartberg' en el partido
Tiene un resultado normal 3.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,7 % 0,4 % 7,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Mitterdorf

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Mitterdorf contenien la respiració mentre en Lourenço António Cardoso s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 111 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64, Lourenço António Cardoso va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 123 Minuto 71 (Gol por la derecha): Mitterdorf s'avançava al marcador al minut 71, després d'un rebot que va caçar en Ndioll Sao per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Fabrizio Parino va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 213 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Lourenço António Cardoso de Mitterdorf va intentar batre la porteria rival al minut 28 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 209 Minuto 48 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Massimiliano Ingallinera va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Rémi Lietard va xutar a fora.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67, Fabrizio Parino arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Mitterdorf va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Fabrizio Parino va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ionuţ Ochescu.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Johan Nielsen de Mitterdorf amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Blau Weiss Wartberg

Goles Goles

  • 142 Minuto 19 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 19 minuts quan Tiago Takara va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a BWW.
  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 26, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Sebastián Gil es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.