Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728489108

Liga 728489108 Información oficial sobre el partido 728489108 en Hattrick

31.03.2024 09:30:00

FC Grazionale Alineación oficial del equipo 'FC Grazionale' en el partido 0 - 3 SC Ramba-Zamba Alineación oficial del equipo 'SC Ramba-Zamba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Grazionale Alineación oficial del equipo 'FC Grazionale' en el partido 2 - 0 SC Ramba-Zamba Alineación oficial del equipo 'SC Ramba-Zamba' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Grazionale

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 29 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Benno van Praag que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 215 Minuto 37 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Benno van Praag va rebre molts aplaudiments. Al minut 37 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Cyryl Szcześniak de Grazionale va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

SC Ramba-Zamba

Goles Goles

  • 141 Minuto 22 (Gol de contra por el centro): El Ramba-Zamba era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Ambrósio Teixeira Cunha va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Roberto Girau de Ramba-Zamba l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 43 de partit.
  • 186 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 3 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Ramba-Zamba. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Lauri Pukkinen va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Roberto Girau es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.