Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728488331

Liga 728488331 Información oficial sobre el partido 728488331 en Hattrick

14.04.2024 09:30:00

VANITAS 666 Alineación oficial del equipo 'VANITAS 666' en el partido 2 - 1 Torpedo Donaucity Alineación oficial del equipo 'Torpedo Donaucity' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
VANITAS 666 Alineación oficial del equipo 'VANITAS 666' en el partido 4 - 1 Torpedo Donaucity Alineación oficial del equipo 'Torpedo Donaucity' en el partido
Tiene mala suerte 4.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,2 % 0,4 % 8,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VANITAS 666

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 els aficionats van embogir quan en Johann Kloiber va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de VANITAS.
  • 123 Minuto 59 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 59 gràcies a la jugada de Noah Molia, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 19 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Sándor Hajba va intentar anar-se'n per velocitat al minut 19 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): VANITAS va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ville Kostama va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jan Dittrich.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): VANITAS va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 49 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ville Kostama ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): VANITAS va estar a punt de posar-se per davant al minut 50 però Noah Molia va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Jalal Al Awadhi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jan Dittrich va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de VANITAS a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jalal Al Awadhi va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andreas Eigner de VANITAS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Torpedo Donaucity

Goles Goles

  • 161 Minuto 13 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 13 minuts Ballago Dansira va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Es duien 9 minuts de partit jugats quan Christian Beerlage va estar a punt de posar per davant a Donaucity amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jozef Andermann va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Donaucity va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jozef Andermann va desviar el xut final de Rait Leis després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 270 Minuto 31 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Oskars Zirdziņš al minut 31 semblava entrar, però Jozef Andermann va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 271 Minuto 51 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jakub Šmicer ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Donaucity va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Ballago Dansira es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Christian Beerlage de Donaucity la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.