Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728484139

Liga 728484139 Información oficial sobre el partido 728484139 en Hattrick

28.04.2024 09:15:00

Durban Hornets Czestochowa Alineación oficial del equipo 'Durban Hornets Czestochowa' en el partido 1 - 4 Sabi Sand Leopards Alineación oficial del equipo 'Sabi Sand Leopards' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Durban Hornets Czestochowa Alineación oficial del equipo 'Durban Hornets Czestochowa' en el partido 1 - 4 Sabi Sand Leopards Alineación oficial del equipo 'Sabi Sand Leopards' en el partido
Tiene un resultado normal 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,7 % 0,2 % 94,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Durban Hornets Czestochowa

Goles Goles

  • 113 Minuto 41 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Rauno Mesimäki de Czestochowa va aconseguir igualar el partit al minut 41, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 72 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Rauno Mesimäki va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Wojciech Paściak va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Sabi Sand Leopards

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Thobela Khogisa va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 171 Minuto 79 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Paki Marumo que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Leopards.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, Leopards va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Ian Clarke, amb un xut sec des de la dreta.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Leopards va aconseguir el 1 - 4 gràcies a una jugada assajada de córner en què Matsimela Radobe, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Masahide Mojica que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Czestochowa. La jugada d'estratègia del Leopards per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Mandala Moloto va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Thobela Khogisa ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Paki Marumo de Leopards va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zwanga Thugwane de Leopards la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.