Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728483610

Liga 728483610 Información oficial sobre el partido 728483610 en Hattrick

17.03.2024 09:15:00

Bad Ass United Alineación oficial del equipo 'Bad Ass United' en el partido 2 - 3 BlueWhite CityBoys Alineación oficial del equipo 'BlueWhite CityBoys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bad Ass United Alineación oficial del equipo 'Bad Ass United' en el partido 2 - 1 BlueWhite CityBoys Alineación oficial del equipo 'BlueWhite CityBoys' en el partido
Tiene un resultado normal 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,7 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bad Ass United

Goles Goles

  • 113 Minuto 32 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al United una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Fulvio Lesignoli, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 32.
  • 103 Minuto 48 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de United per la dreta va donar com a resultat un gol de Pedro Serrano al minut 48 que reduïa la distància a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Després de 20 minuts, Fulvio Lesignoli va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): United enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Maurits Soer quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 239 Minuto 60 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Maurits Soer va ridiculitzar a en Donato Furia amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 213 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El United va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Pedro Serrano la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Amadeo Surbeck.
  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Timothy Kotandji de United es va emportar una amonestació al minut 56 per provocar un rival.

BlueWhite CityBoys

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 13, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Salvador Ameneiro es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a BlueWhite prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Luca Grubich.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Jay Hendriksen va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Jochen Duismann, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 67 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. BlueWhite va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Luca Grubich de BlueWhite va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): Al minut 35, Ivo Schädler de BlueWhite va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.