Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728452119

Liga 728452119 Información oficial sobre el partido 728452119 en Hattrick

12.05.2024 10:30:00

Czereśniaki FC Alineación oficial del equipo 'Czereśniaki FC' en el partido 4 - 2 Majek Team Alineación oficial del equipo 'Majek Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Czereśniaki FC Alineación oficial del equipo 'Czereśniaki FC' en el partido 6 - 0 Majek Team Alineación oficial del equipo 'Majek Team' en el partido
Tiene mala suerte 6.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Czereśniaki FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32, Czereśniaki aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Bartosz Bieńczyk va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 113 Minuto 51 (Gol por la derecha): Després de 51 minuts de partit, Bartosz Bieńczyk igualava per Czereśniaki en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 122 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Czereśniaki va ser Stefan Jędrak.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Czereśniaki va aconseguir el 4 - 2 quan Artur Imański va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): Czereśniaki van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 6, però el xut de Stefan Jędrak des de l'esquerra va sortir desviat.

Majek Team

Goles Goles

  • 106 Minuto 23 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 23 minuts, Dries Baudry va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 1.
  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 40, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Tobiasz Kołodziejski es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 5 (Ocasión de falta): Tomer Kashani va xutar magistralment una falta al minut 5 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Tomer Kashani va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Tobiasz Kołodziejski de Majek va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.