Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728438334

Liga 728438334 Información oficial sobre el partido 728438334 en Hattrick

05.05.2024 10:30:00

Manchester Wity Alineación oficial del equipo 'Manchester Wity' en el partido 4 - 2 LemionFC Alineación oficial del equipo 'LemionFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Manchester Wity Alineación oficial del equipo 'Manchester Wity' en el partido 2 - 0 LemionFC Alineación oficial del equipo 'LemionFC' en el partido
Tiene suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manchester Wity

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Passats 3 minuts, Włodzimierz Krzyżewski, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Manchester es posava per davant!
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Manchester pel centre va donar un gran resultat: el gol de Przemysław Sznicer va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 els aficionats van embogir quan en Włodzimierz Krzyżewski va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Manchester.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Manchester va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Włodzimierz Krzyżewski va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

LemionFC

Goles Goles

  • 116 Minuto 71 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Jacek Tołoczko sempre és una garantia. Al minut 71, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Sebastian Grzymała marcar el 2 - 1 per al LemionFC.
  • 164 Minuto 73 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Tomasz Rzepkowski va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): LemionFC van sortir al contraatac al minut 16, però Sebastian Grzymała va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 206 Minuto 80 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 80 minuts de joc, Sebastian Grzymała semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, Piotr Trzaskawka de LemionFC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sebastian Grzymała es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.