Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728434734

Liga 728434734 Información oficial sobre el partido 728434734 en Hattrick

31.03.2024 10:30:00

Zgoda Chodecz Alineación oficial del equipo 'Zgoda Chodecz' en el partido 4 - 4 Jester Team OSW Alineación oficial del equipo 'Jester Team OSW' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Zgoda Chodecz Alineación oficial del equipo 'Zgoda Chodecz' en el partido 6 - 1 Jester Team OSW Alineación oficial del equipo 'Jester Team OSW' en el partido
Tiene mala suerte 6.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zgoda Chodecz

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Passats 8 minuts, Dariusz Wianecki, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Chodecz es posava per davant!
  • 112 Minuto 53 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Bogusław Krzywkowski va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 53.
  • 122 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Chodecz contenien la respiració mentre en Dariusz Wianecki s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 112 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Chodecz equilibrava la balança al minut 80. En Cristóvão Maia, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 4 a 4 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 52 (Ocasión evento especial rápido + pase): Cristóvão Maia va marxar per velocitat al minut 52 i va fer una passada de la mort a Václav Dousek, però aquest va fallar.
  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Al minut 54 es va veure una gran oportunitat per a Chodecz per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ferdinand Vind, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Chodecz per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 71, quan Cristóvão Maia va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Jester Team OSW

Goles Goles

  • 162 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Daniel Szkotak per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 30, quan Eugeniusz Majszak va posar els visitants Jester per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 161 Minuto 65 (Gol por el centro): Als 65 minuts de partit, Władysław Fajer de Jester va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.
  • 171 Minuto 72 (Gol por el centro): En Antoni Halinowski donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 72 el marcador reflectia el 3 - 4.