Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728434454

Liga 728434454 Información oficial sobre el partido 728434454 en Hattrick

31.03.2024 10:30:00

FC_WDZ Alineación oficial del equipo 'FC_WDZ' en el partido 3 - 1 Torcida Jastrzębie Alineación oficial del equipo 'Torcida Jastrzębie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC_WDZ Alineación oficial del equipo 'FC_WDZ' en el partido 2 - 1 Torcida Jastrzębie Alineación oficial del equipo 'Torcida Jastrzębie' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,1 % 7,3 % 21,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC_WDZ

Goles Goles

  • 120 Minuto 14 (Gol de falta): Piotr Stempski va donar a FC_WDZ un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 115 Minuto 20 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Krzysztof Lau era molt més ràpid que el defensa Dawid Sałek. Al minut 20, el jugador de FC_WDZ va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 0.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): FC_WDZ va aconseguir el 3 - 0 quan Piotr Stempski va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): En Piotr Stempski es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El FC_WDZ ho intentava per la dreta per mitjà de Olaf Dzierżyński, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Passaven 63 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Polikarp Beniowski va rematar alt.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jerzy Zamaro al minut 67 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Konrad Kajko va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Sławomir Pawski, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Torcida Jastrzębie

Goles Goles

  • 151 Minuto 52 (Gol por el centro): Jastrzębie van mostrar una bona compenetració quan al minut 52 van reduir diferències a 3 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Pafnucy Kopański va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marcin Piszczałka de Jastrzębie va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Krystian Kauf.