Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728433552

Liga 728433552 Información oficial sobre el partido 728433552 en Hattrick

24.03.2024 10:30:00

A/Ś Czarek Świtała Alineación oficial del equipo 'A/Ś Czarek Świtała' en el partido 5 - 0 I'm vengeance Alineación oficial del equipo 'I'm vengeance' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
A/Ś Czarek Świtała Alineación oficial del equipo 'A/Ś Czarek Świtała' en el partido 5 - 0 I'm vengeance Alineación oficial del equipo 'I'm vengeance' en el partido
Tiene un resultado normal 5.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A/Ś Czarek Świtała

Goles Goles

  • 120 Minuto 2 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Bogdan Otręba al minut 2, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Świtała i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 131 Minuto 7 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Świtała va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Nico Tibari progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Świtała va augmentar la diferència quan Máté Lehel no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): Świtała va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Bogdan Otręba va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Świtała va aconseguir el 5 - 0 quan Artur Henel va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Zbigniew Czarski, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 234 Minuto 63 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Bogdan Otręba va sortir molt desviat al minut 63.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El Świtała ho intentava per la dreta per mitjà de Nico Tibari, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Jędrzej Szmaja gairebé va marcar per a Świtała des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

I'm vengeance

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de vengeance va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Marek Golanowski va sortir per sobre el travesser.