Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728431717

Liga 728431717 Información oficial sobre el partido 728431717 en Hattrick

14.04.2024 10:30:00

FC Legia Warszawa 1916 Alineación oficial del equipo 'FC Legia Warszawa 1916' en el partido 2 - 4 L.K.S Płomień Turznica Alineación oficial del equipo 'L.K.S Płomień Turznica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
FC Legia Warszawa 1916 Alineación oficial del equipo 'FC Legia Warszawa 1916' en el partido 1 - 8 L.K.S Płomień Turznica Alineación oficial del equipo 'L.K.S Płomień Turznica' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Legia Warszawa 1916

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Passats 16 minuts, Jerzy Magulski, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Warszawa es posava per davant!
  • 138 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): En Krzysztof Wanad va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Jerzy Magulski la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Dominik Dylong va estar a punt d'avançar els locals al minut 51 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 213 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Julian Napiórkowski de Warszawa va intentar batre la porteria rival al minut 63 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Leon Otulak de Warszawa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Grzegorz Głowik de Warszawa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 29 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Leon Otulak de Warszawa es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 29.

L.K.S Płomień Turznica

Goles Goles

  • 162 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Tiangbo Téa, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 21.
  • 163 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al minut 31 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Pere Renobell que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 172 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Passats 62 minuts de partit, Turznica es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Jeremiah Horowitz es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 137 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Pere Renobell va anar a parar al cap de Nykyfor Kahnovich que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Turznica el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Tiangbo Téa va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 55, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Marek Górnaś va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Turznica van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Bernard Retka, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 284 Minuto 85 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a Turznica, Tiangbo Téa va fallar un penal al minut 85, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56, Muhammet Tevfik Karakurt de Turznica va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.