Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728424386

Liga 728424386 Información oficial sobre el partido 728424386 en Hattrick

21.04.2024 09:00:00

KS CUKROWNIK Alineación oficial del equipo 'KS CUKROWNIK' en el partido 2 - 2 KS Wicher Alineación oficial del equipo 'KS Wicher' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
KS CUKROWNIK Alineación oficial del equipo 'KS CUKROWNIK' en el partido 2 - 3 KS Wicher Alineación oficial del equipo 'KS Wicher' en el partido
Tiene un resultado normal 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,0 % 36,0 % 35,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KS CUKROWNIK

Goles Goles

  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al CUKROWNIK una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Illia Kulakov, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 33.
  • 112 Minuto 69 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Dan Zmrzlík va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 69.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Cafu Leal Vaz! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

KS Wicher

Goles Goles

  • 170 Minuto 23 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Ronny Moelants al minut 23 va permetre a Wicher prendre avantatge per 0 - 1.
  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Zygmunt Dziemian que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Wicher.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Diederiek Winkels va fer una magnífica centrada, però la rematada de Leo Eisenhardt va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Leo Eisenhardt no va ser aprofitada per en Diederiek Winkels que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Wicher que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Raimundo Ferreira, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Zygmunt Dziemian de Wicher va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dimitri Giuseppini de Wicher la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raimundo Ferreira de Wicher es va guanyar la targeta groga merescudament.