Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728419410

Liga 728419410 Información oficial sobre el partido 728419410 en Hattrick

05.05.2024 09:00:00

KS Vina Tusca Alineación oficial del equipo 'KS Vina Tusca' en el partido 1 - 8 Blanco SSC Alineación oficial del equipo 'Blanco SSC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
KS Vina Tusca Alineación oficial del equipo 'KS Vina Tusca' en el partido 0 - 8 Blanco SSC Alineación oficial del equipo 'Blanco SSC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KS Vina Tusca

Goles Goles

  • 118 Minuto 10 (Gol evento especial córner peinado): Tusca va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Víctor Retana, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Bartłomiej Bojaczuk que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Víctor Retana de Tusca es va guanyar la targeta groga merescudament.

Blanco SSC

Goles Goles

  • 163 Minuto 14 (Gol por la derecha): Al minut 14 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Daniel Segundo que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Albert Becla va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Guido Mackensen va aprofitar un error defensiu al minut 29, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Blanco.
  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): Blanco sabia com jugar al contraatac, i al minut 37, Albert Becla va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 4.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Blanco van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Georges Chalançon va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 5 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Gerard Zydorczyk de Blanco va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 6 al minut 40. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Daniel Segundo, que va ser qui va marcar 1 - 7, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 180 Minuto 90 (Gol de falta): Passaven 90 minuts quan en Gerard Zydorczyk va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 1 - 8.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Guido Mackensen quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jonatan Kuciej, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Piotr Rembalski, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 83 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Blanco va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 16 (Tarjeta roja directa): Al minut 16, Nischal Shihab de Blanco va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.