Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728418499

Liga 728418499 Información oficial sobre el partido 728418499 en Hattrick

14.04.2024 09:00:00

Seelowe Alineación oficial del equipo 'Seelowe' en el partido 1 - 2 KiP Eriko Alineación oficial del equipo 'KiP Eriko' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Seelowe Alineación oficial del equipo 'Seelowe' en el partido 1 - 1 KiP Eriko Alineación oficial del equipo 'KiP Eriko' en el partido
Tiene un resultado normal 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,8 % 25,2 % 48,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Seelowe

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Behailu Eshetu de Seelowe aconseguir un gol al minut 20 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): Seelowe van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 43, però Behailu Eshetu va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de James Bogaarts va estar a punt d'acabar en gol al minut 59, però el porter visitant Sergiusz Dzięcielski va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 237 Minuto 62 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Behailu Eshetu va fer una magnífica centrada, però la rematada de Manne Holtenstad va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Tamás Batka del Seelowe ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

KiP Eriko

Goles Goles

  • 163 Minuto 35 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 35 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Žan Jadrijev.
  • 170 Minuto 79 (Gol de falta): Al minut 79 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En 翁 (Weng) 霖帆 (Linfan) va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 42 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per 翁 (Weng) 霖帆 (Linfan) al minut 42 semblava entrar, però Finlay Wood va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 270 Minuto 44 (Ocasión de falta): 翁 (Weng) 霖帆 (Linfan) va xutar magistralment una falta al minut 44 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.