Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728416086

Liga 728416086 Información oficial sobre el partido 728416086 en Hattrick

07.04.2024 09:00:00

Januszki Piwne Brzuszki Alineación oficial del equipo 'Januszki Piwne Brzuszki' en el partido 0 - 8 Łowcy_goli Alineación oficial del equipo 'Łowcy_goli' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Januszki Piwne Brzuszki Alineación oficial del equipo 'Januszki Piwne Brzuszki' en el partido 0 - 5 Łowcy_goli Alineación oficial del equipo 'Łowcy_goli' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Januszki Piwne Brzuszki

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ulf Bonn de Januszki va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Zbigniew Cios de Januszki amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Łowcy_goli

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Łowcy_goli va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 17. Aparicio Villazan va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 136 Minuto 18 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Zbigniew Cios va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Mirco Battistella se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 0 - 2 al minut 18 per a Łowcy_goli.
  • 119 Minuto 40 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Aparicio Villazan va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 3 al minut 40.
  • 180 Minuto 41 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Carles Enric Llatcha de Łowcy_goli va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 4 per als visitants al minut 41.
  • 182 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 51 de partit va donar a Łowcy_goli l'avantatge per 0 - 5. Piotr Kuźmiński en va ser l'anotador.
  • 184 Minuto 52 (Gol de penalti): Łowcy_goli va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 6, quan Carles Enric Llatcha va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62, els visitants es van col·locar 0 - 7 per sobre quan Mirco Battistella va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Piotr Kuźmiński va ser l'anotador del 0 - 8.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Niall Dryden, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Gianni Scatolini quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Włodzimierz Zychla, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 de partit, Aparicio Villazan va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Piotr Kuźmiński. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Władysław Jancewicz de Łowcy_goli va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.