Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728416083

Liga 728416083 Información oficial sobre el partido 728416083 en Hattrick

31.03.2024 09:00:00

Łowcy_goli Alineación oficial del equipo 'Łowcy_goli' en el partido 5 - 0 K.S.BROWARNICY Alineación oficial del equipo 'K.S.BROWARNICY' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Łowcy_goli Alineación oficial del equipo 'Łowcy_goli' en el partido 6 - 0 K.S.BROWARNICY Alineación oficial del equipo 'K.S.BROWARNICY' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Łowcy_goli

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Łowcy_goli contenien la respiració mentre en Mirco Battistella s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): En Ərşad Mahmudov entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Łowcy_goli, un peu providencial d'en Cody Walley va situar el 2-0 al panell digital.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del K.S.BROWARNICY. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Niall Dryden la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Łowcy_goli es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 63.
  • 134 Minuto 70 (Gol de penalti): Carles Enric Llatcha va augmentar la diferència de Łowcy_goli a 4 - 0 des del punt de penal.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan Łowcy_goli va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Yavuz Olçum des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15, Niall Dryden arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): En Niall Dryden va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Aparicio Villazan una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 35, però una magnífica aturada de Jean-Guillaume Person va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Piotr Kuźmiński gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jean-Guillaume Person va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Emiliano Cájes va rematar alt.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jean-Guillaume Person al minut 90 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Mirco Battistella va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

K.S.BROWARNICY

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): El K.S.BROWARNICY va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 36, però en Krzysztof Organa va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hisham Mahran de K.S.BROWARNICY la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Hans Josef Pölnitz de K.S.BROWARNICY es va guanyar la targeta groga merescudament.