Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728414243

Liga 728414243 Información oficial sobre el partido 728414243 en Hattrick

14.04.2024 09:00:00

Tabasko Squad Alineación oficial del equipo 'Tabasko Squad' en el partido 0 - 4 Północna Płońsk Alineación oficial del equipo 'Północna Płońsk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tabasko Squad Alineación oficial del equipo 'Tabasko Squad' en el partido 1 - 2 Północna Płońsk Alineación oficial del equipo 'Północna Płońsk' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,7 % 11,1 % 65,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tabasko Squad

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Tabasko van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Adam Gruba, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Północna Płońsk

Goles Goles

  • 142 Minuto 6 (Gol de contra por la izquierda): En Günther Viakowsky va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Zainul Zuhyle va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 139 Minuto 35 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Stefan Melle van servir per superar a l'últim defensor, en Jakub Bejda. Tot va acabar amb el 0 - 3 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Północna cantant "Stefan Melle selecció!"
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Chris Lanzon va augmentar l'avantatge de Północna a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Després de 37 minuts, Osvaldo Sorrentino va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Carlos Mario González va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Północna va anar a parar a la dreta de l'atac on en Osvaldo Sorrentino, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Stefan Melle de Północna es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 65 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Stefan Melle es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.