Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728411775

Liga 728411775 Información oficial sobre el partido 728411775 en Hattrick

31.03.2024 09:00:00

Annette Lennon Alineación oficial del equipo 'Annette Lennon' en el partido 4 - 1 Pumares Drezdenko Alineación oficial del equipo 'Pumares Drezdenko' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Annette Lennon Alineación oficial del equipo 'Annette Lennon' en el partido 4 - 0 Pumares Drezdenko Alineación oficial del equipo 'Pumares Drezdenko' en el partido
Tiene un resultado normal 4.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Annette Lennon

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Annette prenia la batuta de l'encontre al minut 30, quan en Saffet Uri va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): Fabian Lidak va incrementar l'avantatge de Annette amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Annette va aconseguir el 3 - 1 quan Bastian Séron va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Annette va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Johan Lyhlind progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Saffet Uri va estar a punt d'avançar els locals al minut 11 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Bastian Séron del Annette ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El jugador local Harmen-Jan Souisa per poc que no incrementa el marcador al minut 33. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Lesław Chociej va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50, Alfred Shukrani gairebé va marcar per a Annette des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54, Anthony Rogier gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Lesław Chociej va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Pumares Drezdenko

Goles Goles

  • 118 Minuto 67 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 67, Bastien Berthezene va pentinar un córner cap al segon pal que Sigurd Laudstron va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 49 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 49, tothom va saber perquè en Rijk Winkelaar era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.