Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728410367

Liga 728410367 Información oficial sobre el partido 728410367 en Hattrick

24.03.2024 09:00:00

Ires Gdynia-Obłuże Alineación oficial del equipo 'Ires Gdynia-Obłuże' en el partido 4 - 1 Fc Zawada Alineación oficial del equipo 'Fc Zawada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ires Gdynia-Obłuże Alineación oficial del equipo 'Ires Gdynia-Obłuże' en el partido 3 - 1 Fc Zawada Alineación oficial del equipo 'Fc Zawada' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,5 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ires Gdynia-Obłuże

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 els aficionats van embogir quan en Richard Kosk va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Gdynia-Obłuże.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Gdynia-Obłuże a 2 - 0. Sobiesław Wiśniecki va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Gdynia-Obłuże va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Stefan Olfers, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 0.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Gdynia-Obłuże va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Richard Kosk progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Stefan Olfers va estar a punt de sentenciar el partit al minut 82, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90, Stefan Olfers gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ernesto Galotta va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sobiesław Wiśniecki de Gdynia-Obłuże es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Stefan Olfers de Gdynia-Obłuże va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Fc Zawada

Goles Goles

  • 151 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 els aficionats de Zawada van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Obonwe Thato va anotar el 3 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): En Obonwe Thato va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 239 Minuto 84 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Florin Breslaşu va marxar de Jens Kiekbusch en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Zawada van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.