Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728410362

Liga 728410362 Información oficial sobre el partido 728410362 en Hattrick

10.03.2024 09:00:00

Ires Gdynia-Obłuże Alineación oficial del equipo 'Ires Gdynia-Obłuże' en el partido 0 - 4 FC Tasel Alineación oficial del equipo 'FC Tasel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ires Gdynia-Obłuże Alineación oficial del equipo 'Ires Gdynia-Obłuże' en el partido 3 - 0 FC Tasel Alineación oficial del equipo 'FC Tasel' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ires Gdynia-Obłuże

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Gdynia-Obłuże va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Darren Springhorn va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Slobodan Jovanović va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 200 Minuto 18 (Ocasión de falta): Gdynia-Obłuże va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 18, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Gdynia-Obłuże van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Phil O'Flaherty, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 201 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Jens Kiekbusch va disposar d'una bona oportunitat al minut 74, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 202 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Gdynia-Obłuże va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 75 que Slobodan Jovanović no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gilor Goldblum de Gdynia-Obłuże la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Tasel

Goles Goles

  • 135 Minuto 4 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Julen Viladráu va marcar el 0 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 183 Minuto 5 (Gol por la derecha): Paweł Michniewski va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 181 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Julen Viladráu va augmentar l'avantatge de Tasel a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 49 de partit va donar a Tasel l'avantatge per 0 - 4. Paweł Michniewski en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Tasel van sortir al contraatac amb encert al minut 20, però Julen Viladráu no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 216 Minuto 64 (Ocasión evento especial rápido + pase): Paweł Michniewski va marxar per velocitat al minut 64 i va fer una passada de la mort a Marcin Jurków, però aquest va fallar.