Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728408927

Liga 728408927 Información oficial sobre el partido 728408927 en Hattrick

21.04.2024 09:00:00

Cysiaki Ogóraki Alineación oficial del equipo 'Cysiaki Ogóraki' en el partido 1 - 1 DJteam76 Alineación oficial del equipo 'DJteam76' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cysiaki Ogóraki Alineación oficial del equipo 'Cysiaki Ogóraki' en el partido 1 - 1 DJteam76 Alineación oficial del equipo 'DJteam76' en el partido
Tiene un resultado normal 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,6 % 8,7 % 68,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cysiaki Ogóraki

Goles Goles

  • 123 Minuto 69 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 69 gràcies a la jugada de Arne Purgstaler, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Cysiaki, l'equip va recuperar la pilota al minut 11 i va contraatacar. En Mfaume Bonzo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Cysiaki va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Maurizio Galatioto va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Bence Barabás.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Cysiaki va estar a punt de posar-se per davant al minut 51 però Jadranko Štajduhar va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Almendros de Cysiaki va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

DJteam76

Goles Goles

  • 164 Minuto 85 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Mark Nõmm marqués l'empat. Al minut 85 el marcador mostrava un empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Ben Bidet va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jermaine Albarella, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): DJteam76 va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 9, quan Davide Polini va quedar-se sol davant el porter Jermaine Albarella, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Adalberto Patrício que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Donato Pergolini va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Mark Nõmm quasi aconsegueix empatar per DJteam76 al minut 82, però Jermaine Albarella va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.