Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728407869

Liga 728407869 Información oficial sobre el partido 728407869 en Hattrick

28.04.2024 09:00:00

RTS Widzew Gdynia Alineación oficial del equipo 'RTS Widzew Gdynia' en el partido 1 - 4 FC Polish Cricket Alineación oficial del equipo 'FC Polish Cricket' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RTS Widzew Gdynia Alineación oficial del equipo 'RTS Widzew Gdynia' en el partido 1 - 3 FC Polish Cricket Alineación oficial del equipo 'FC Polish Cricket' en el partido
Tiene un resultado normal 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,4 % 1,3 % 85,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RTS Widzew Gdynia

Goles Goles

  • 106 Minuto 10 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Widzew sempre confia amb les genialitats d'en Dominik Kurys; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Moisés Costa Branco es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FC Polish Cricket

Goles Goles

  • 143 Minuto 39 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Cricket eren letals, i Gian Mattia Marcelli va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.
  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): El jugador de Cricket Daniel 'Prorok' Eliasz va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 40 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Kazimierz Mastalerczuk va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Passaven 89 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Lech Laszuk va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Mark Mickten que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 37, en un 1 contra 1 amb el porter, però Dariusz Grzebielucha va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Kazimierz Mastalerczuk des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Kazimierz Mastalerczuk, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.