Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728404518

Liga 728404518 Información oficial sobre el partido 728404518 en Hattrick

12.05.2024 09:00:00

KS Komorniki Alineación oficial del equipo 'KS Komorniki' en el partido 3 - 2 Deportivo_ Alineación oficial del equipo 'Deportivo_' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
KS Komorniki Alineación oficial del equipo 'KS Komorniki' en el partido 3 - 1 Deportivo_ Alineación oficial del equipo 'Deportivo_' en el partido
Tiene un resultado normal 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,0 % 4,6 % 19,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KS Komorniki

Goles Goles

  • 120 Minuto 27 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Jerzy Zezula al minut 27, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Komorniki i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Komorniki prenia la batuta de l'encontre al minut 40, quan en Gianluca Bianchi Carnevale va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 90 (Gol por la derecha): El jugador Nick Blanckart de Komorniki, després de 90 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Komorniki va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 20 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Dominik Skrzecz ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mário Costa Duarte al minut 49 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alberto Nardini va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Deportivo_

Goles Goles

  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 38 minuts Sigitas Subačius va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 185 Minuto 54 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Sigitas Subačius, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 12 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Fausto Patalim va rebre molts aplaudiments. Al minut 12 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Es duien 23 minuts de partit jugats quan Fausto Patalim va estar a punt de posar per davant a Deportivo_ amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Felipe Ballivián va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 59, quan en Sigitas Subačius va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 216 Minuto 89 (Ocasión evento especial rápido + pase): Fausto Patalim va marxar per velocitat al minut 89 i va fer una passada de la mort a Ettore Corocher, però aquest va fallar.