Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728404172

Liga 728404172 Información oficial sobre el partido 728404172 en Hattrick

28.04.2024 09:00:00

Bandits FC Alineación oficial del equipo 'Bandits FC' en el partido 2 - 2 SPARTA WAWELNO Alineación oficial del equipo 'SPARTA WAWELNO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bandits FC Alineación oficial del equipo 'Bandits FC' en el partido 3 - 0 SPARTA WAWELNO Alineación oficial del equipo 'SPARTA WAWELNO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bandits FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 68 (Gol por el centro): Valentin Iov s'emportà una gran ovació del públic local al minut 68, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 110 Minuto 71 (Gol de falta): Una falta al minut 71 va proporcionar un lliure directe al Bandits. Octavian Moroşan va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Dario Torrisi va estar a punt d'acabar en gol al minut 5, però el porter visitant Miroslav Vidaković va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Dario Torrisi va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Tair Omonov! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 22 minuts, en Fortunato Inturri no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 205 Minuto 23 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Steven Bajada era fer passades de llarga distància. Al minut 23 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Fortunato Inturri però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Leon Grinstead va estar a punt d'avançar els locals al minut 83 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Tair Omonov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Bandits se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

SPARTA WAWELNO

Goles Goles

  • 143 Minuto 19 (Gol de contra por la derecha): El jugador Carlos Inglés de WAWELNO es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 171 Minuto 70 (Gol por el centro): WAWELNO agafava avantatge al minut 70 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Reginald Van den Broeck amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 7 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el WAWELNO sortien al contraatac. La falta llançada per Ferdynand Luterek va sortir força alta sense massa perill.
  • 283 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Curtley Dwyer al minut 23, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de WAWELNO van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Luis Alberto Kogan va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Reginald Van den Broeck de WAWELNO va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.