Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728394199

Liga 728394199 Información oficial sobre el partido 728394199 en Hattrick

21.04.2024 09:00:00

MS SLASKIE Alineación oficial del equipo 'MS SLASKIE ' en el partido 0 - 1 Grubi Weganie Alineación oficial del equipo 'Grubi Weganie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
MS SLASKIE Alineación oficial del equipo 'MS SLASKIE ' en el partido 1 - 5 Grubi Weganie Alineación oficial del equipo 'Grubi Weganie' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MS SLASKIE

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 4 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Piotr Kraśniewski va fer al minut 4 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Stanisław Pieprzycki, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 210 Minuto 90 (Ocasión de falta): En Giuseppe Brillante va fer una magnífica aturada al minut 90, tot i el bon llançament de falta de Marcin Sieklicki.

Grubi Weganie

Goles Goles

  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): Abdelwakil Amzil va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Weganie, al minut 41. El marcador va canviar a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Abdelwakil Amzil va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Weganie que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Weganie quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Abdelwakil Amzil va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Jerzy Tężycki haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Weganie al minut 47.
  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Marco Blanco al minut 60, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 280 Minuto 91 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Viktor Naftziger al minut 91.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abdelwakil Amzil de Weganie la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Viktor Naftziger de Weganie va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fahim Esmaeilpour de Weganie va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marco Blanco de Weganie es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.