Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728392804

Liga 728392804 Información oficial sobre el partido 728392804 en Hattrick

28.04.2024 09:00:00

Fc Detoks Alineación oficial del equipo 'Fc Detoks' en el partido 1 - 2 CWKS SNAJPER Alineación oficial del equipo 'CWKS SNAJPER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fc Detoks Alineación oficial del equipo 'Fc Detoks' en el partido 0 - 1 CWKS SNAJPER Alineación oficial del equipo 'CWKS SNAJPER' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Detoks

Goles Goles

  • 140 Minuto 61 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Detoks el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Gusztáv Török va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Detoks van sortir al contraatac amb encert al minut 17, però Franciszek Borończyk no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Leoncio Baldeón va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Detoks que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Hieronim Potarzycki va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Franciszek Borończyk rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Detoks van sortir al contraatac al minut 79, però Elxan Quliyev va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

CWKS SNAJPER

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): En Murray Carpenter donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 22 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 173 Minuto 83 (Gol por la derecha): El jugador de SNAJPER Murray Carpenter va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 83 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Francesco Cecchetto, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Francesco Cecchetto va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Murray Carpenter al minut 37, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 270 Minuto 62 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a SNAJPER al minut 62, però el xut de Manolo Montaner va topar amb la tanca defensiva.
  • 270 Minuto 78 (Ocasión de falta): Manolo Montaner va xutar magistralment una falta al minut 78 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 8, Aurel Sorgen de SNAJPER va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.