Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728392085

Liga 728392085 Información oficial sobre el partido 728392085 en Hattrick

12.05.2024 09:00:00

Dominikana Alineación oficial del equipo 'Dominikana' en el partido 4 - 3 Czarne Wilki z Konwiktorskiej 6 Alineación oficial del equipo 'Czarne Wilki z Konwiktorskiej 6' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Dominikana Alineación oficial del equipo 'Dominikana' en el partido 6 - 2 Czarne Wilki z Konwiktorskiej 6 Alineación oficial del equipo 'Czarne Wilki z Konwiktorskiej 6' en el partido
Tiene mala suerte 6.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,8 % 0,7 % 10,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dominikana

Goles Goles

  • 137 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 7 en Panteley Kuzminskiy va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Maciej Uryga podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 1 va pujar al marcador.
  • 111 Minuto 24 (Gol por el centro): Edmund Bizoń s'emportà una gran ovació del públic local al minut 24, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 108 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 3 - 2 s'ha de veure repetit: en Panteley Kuzminskiy de Dominikana va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Maciej Uryga, que no va perdonar.
  • 123 Minuto 68 (Gol por la derecha): Dominikana s'avançava al marcador al minut 68, després d'un rebot que va caçar en Piotr Prokopiuk per la banda dreta de l'atac local. El 4 - 3 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Panteley Kuzminskiy va estar a punt d'empatar per a Dominikana quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Juan Barroso va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El Dominikana ho intentava per la dreta per mitjà de Maciej Uryga, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Czarne Wilki z Konwiktorskiej 6

Goles Goles

  • 170 Minuto 4 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Gerdt Buddenbrook al minut 4 va permetre a Konwiktorskiej prendre avantatge per 0 - 1.
  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Francesco Steimer va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 163 Minuto 61 (Gol por la derecha): El jugador visitant Rudolphe Deydier va aconseguir empatar 3 - 3 al minut 61 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Ditmar Adldinger quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 272 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Johnni Kastrup va marcar al minut 64 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.