Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728391957

Liga 728391957 Información oficial sobre el partido 728391957 en Hattrick

14.04.2024 09:00:00

KS Pingwiny Alineación oficial del equipo 'KS Pingwiny' en el partido 7 - 3 Oleśniczanie Alineación oficial del equipo 'Oleśniczanie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
KS Pingwiny Alineación oficial del equipo 'KS Pingwiny' en el partido 4 - 5 Oleśniczanie Alineación oficial del equipo 'Oleśniczanie' en el partido
Tiene bastante suerte 4.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,9 % 35,7 % 35,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KS Pingwiny

Goles Goles

  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): En Wilhelm Stæhr entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Pingwiny, un peu providencial d'en Alex Grigoraşcu va situar el 1-1 al panell digital.
  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): En Adeel Vartak va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Oscar Küstennebel la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 1 al marcador.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37, Pingwiny va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Wilhelm Stæhr, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Alessio Martina es va introduir dins la defensa central al minut 65, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Pingwiny va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Wilhelm Stæhr va poder fer el 5 - 3 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Pingwiny pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jaromír Gábor va posar el 6 - 3 al marcador.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Pingwiny a 7 - 3. Alessio Martina va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): En Alessio Martina, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Adeel Vartak va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Oleśniczanie

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 2, quan Witold Kordylewski va posar els visitants Oleśniczanie per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pingwiny. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Thorben Gröschner la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Oleśniczanie es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 2 arribava al minut 38.
  • 152 Minuto 66 (Gol por la izquierda): El 4 - 3 el va apuntar al seu compte particular Jonas Sanktjohanser de Oleśniczanie després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.