Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728386904

Liga 728386904 Información oficial sobre el partido 728386904 en Hattrick

24.03.2024 09:00:00

KS Valhalla Alineación oficial del equipo 'KS Valhalla' en el partido 4 - 0 FC Maćko Alineación oficial del equipo 'FC Maćko' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
KS Valhalla Alineación oficial del equipo 'KS Valhalla' en el partido 3 - 0 FC Maćko Alineación oficial del equipo 'FC Maćko' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KS Valhalla

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Sławomir Fryś, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Valhalla se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 3.
  • 133 Minuto 13 (Gol por la derecha): Valhalla va aconseguir el 2 - 0 quan Marian Bronowicki va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): Marian Bronowicki va incrementar l'avantatge de Valhalla amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70, Valhalla va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Aureliusz Hadam, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Rafał Krysztofiak de Valhalla va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 29 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Sławomir Fryś, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Marian Bronowicki va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marian Bronowicki de Valhalla la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Sándor Kígyósi de Valhalla va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hieronim Przewrocki de Valhalla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC Maćko

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Maćko van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 75, però Jimmy Chick va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 11 (Tarjeta roja directa): Al minut 11, Antoni Sobusiak de Maćko va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.