Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728386085

Liga 728386085 Información oficial sobre el partido 728386085 en Hattrick

28.04.2024 09:00:00

FC Raciechowice Alineación oficial del equipo 'FC Raciechowice' en el partido 4 - 2 Polnabanda Alineación oficial del equipo 'Polnabanda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
FC Raciechowice Alineación oficial del equipo 'FC Raciechowice' en el partido 7 - 0 Polnabanda Alineación oficial del equipo 'Polnabanda' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Raciechowice

Goles Goles

  • 137 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Bartłomiej Czeszejko la va convertir en gol amb un remat de cap en Marek Gołubowski tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 16 el marcador es va actualitzar: 1 - 0.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Feits De Smet va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Esteban José Lerga es va introduir dins la defensa central al minut 27, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Raciechowice va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gian-Reto Lareida progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Jürg Rosee una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 78, però una magnífica aturada de Piotr Radziwon va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Esteban José Lerga de Raciechowice amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gian-Reto Lareida de Raciechowice es va guanyar la targeta groga merescudament.

Polnabanda

Goles Goles

  • 152 Minuto 26 (Gol por la izquierda): En Mariusz Jańczyk va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 55 minuts, el tirador de faltes del Polnabanda va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Marcin Farion, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Aleksander Walczak quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 253 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Polnabanda van seguir progressant per la banda dreta. Edward Żylski va tenir la seva oportunitat al minut 38, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jarosław Kędracki de Polnabanda va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Gwidon Kosuda de Polnabanda va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Aleksander Walczak de Polnabanda va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.