Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728382331

Liga 728382331 Información oficial sobre el partido 728382331 en Hattrick

21.04.2024 09:00:00

G.K.S. Szczytno Alineación oficial del equipo 'G.K.S. Szczytno' en el partido 5 - 0 KKS Sokoły Alineación oficial del equipo 'KKS Sokoły' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
G.K.S. Szczytno Alineación oficial del equipo 'G.K.S. Szczytno' en el partido 5 - 0 KKS Sokoły Alineación oficial del equipo 'KKS Sokoły' en el partido
Tiene un resultado normal 4.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

G.K.S. Szczytno

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Tadeusz Ampulski, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Szczytno se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 9.
  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 14 minuts, el tirador de faltes del Szczytno va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Gebremeskel Ashamo, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30, Szczytno va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Gebremeskel Ashamo, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Gebremeskel Ashamo de Szczytno va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 137 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Michalis Lakamas va anar a parar al cap de Piotr Maleszak que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Szczytno el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Passaven 26 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Michalis Lakamas va rematar alt.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gebremeskel Ashamo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Pablo Martín Merlo va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tadeusz Ampulski.

KKS Sokoły

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 58 (Ocasión de falta): Després de 58 minuts, Arnaldo Bertè va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Eetu Kiiskilä el va poder desviar a córner.