Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728382207

Liga 728382207 Información oficial sobre el partido 728382207 en Hattrick

07.04.2024 09:00:00

Błękitni Stargard Alineación oficial del equipo 'Błękitni Stargard' en el partido 5 - 2 Kęty FC Alineación oficial del equipo 'Kęty FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Błękitni Stargard Alineación oficial del equipo 'Błękitni Stargard' en el partido 4 - 0 Kęty FC Alineación oficial del equipo 'Kęty FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Błękitni Stargard

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Błękitni va ser Fryderyk Wysokiński.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Błękitni pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jacek Prochwicz va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Błękitni van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Krzysztof Dubaniewicz va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Błękitni va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Borys Tomaszczyk va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Błękitni va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Fryderyk Harłacz progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Błękitni per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 17, quan Fryderyk Wysokiński va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Przemysław Goral va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 206 Minuto 49 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 49 minuts de joc, Jacek Prochwicz semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Gaudenty Sałaciak al minut 68 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Fryderyk Harłacz va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 225 Minuto 73 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Krzysztof Dubaniewicz gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cyryl Bańdo de Błękitni amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Fryderyk Wysokiński de Błękitni va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Przemysław Goral de Błękitni va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Zenon Bryś de Błękitni es va guanyar la targeta groga merescudament.

Kęty FC

Goles Goles

  • 152 Minuto 37 (Gol por la izquierda): En Publio Cornelio Ruiz va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 1.
  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): Jurriaan Krop va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 2 per a Kęty.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Servais Juniaux.