Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728380539

Liga 728380539 Información oficial sobre el partido 728380539 en Hattrick

21.04.2024 09:00:00

KS Kalisz Alineación oficial del equipo 'KS Kalisz' en el partido 5 - 0 Świętsi Świdnik Alineación oficial del equipo 'Świętsi Świdnik' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
KS Kalisz Alineación oficial del equipo 'KS Kalisz' en el partido 4 - 0 Świętsi Świdnik Alineación oficial del equipo 'Świętsi Świdnik' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KS Kalisz

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Cuco Bazoer ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Kalisz es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): Amb 20 minuts jugats, en Cuco Bazoer va augmentar l'avantatge de Kalisz a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): En Stefan Łotocki de Kalisz va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 105 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Dash Dalan va descol·locar totalment la defensa contrària i Cuco Bazoer no va perdonar i va marcar el 4 - 0.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90, Kalisz va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Stanisław Deres, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Świętsi Świdnik

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adam Światły de Świętsi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Patrick Neukert.
  • 513 Minuto 91 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 91 del partit, Adam Światły de l'equip Świętsi, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.