Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728373365

Liga 728373365 Información oficial sobre el partido 728373365 en Hattrick

14.04.2024 09:00:00

Armia Krajowa 1942 Alineación oficial del equipo 'Armia Krajowa 1942' en el partido 2 - 1 Chicago Bulls, Alineación oficial del equipo 'Chicago Bulls,' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Armia Krajowa 1942 Alineación oficial del equipo 'Armia Krajowa 1942' en el partido 1 - 1 Chicago Bulls, Alineación oficial del equipo 'Chicago Bulls,' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,7 % 5,7 % 20,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Armia Krajowa 1942

Goles Goles

  • 111 Minuto 43 (Gol por el centro): Zdzisław Pisarski s'emportà una gran ovació del públic local al minut 43, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 els aficionats van embogir quan en Henryk Sidorowicz va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de AK.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Józef Petrycki del AK ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Zdzisław Pisarski! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 239 Minuto 73 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Czesław Janaszczyk va marxar de Andrea Rigaglia en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de AK van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): AK van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 77, però el xut de Henryk Sidorowicz des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Klaudiusz Komorek va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Chicago Bulls,

Goles Goles

  • 138 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Youcef Annad la va rematar Sofian Gaâloul amb una magnífica volea que va fer pujar per a Chicago el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 44 (Ocasión de falta): Hernán Blanquer va xutar magistralment una falta al minut 44 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 260 Minuto 76 (Ocasión de falta): En Hernán Blanquer, al minut 76 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.