Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728372184

Liga 728372184 Información oficial sobre el partido 728372184 en Hattrick

07.04.2024 09:00:00

Warsaw Panthers Alineación oficial del equipo 'Warsaw Panthers' en el partido 6 - 2 Kurak 3 Gdańsk Alineación oficial del equipo 'Kurak 3 Gdańsk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Warsaw Panthers Alineación oficial del equipo 'Warsaw Panthers' en el partido 10 - 0 Kurak 3 Gdańsk Alineación oficial del equipo 'Kurak 3 Gdańsk' en el partido
Es un cenizo 9.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Warsaw Panthers

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jiří Valenta ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Panthers es posava per davant 1 a 0.
  • 130 Minuto 32 (Gol de falta): Als 32 minuts, Dimitri Franquet va ampliar l'avantatge de Panthers amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jan Danelczyk es va introduir dins la defensa central al minut 34, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jiří Valenta, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Panthers.
  • 119 Minuto 90 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Panthers va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Bronisław Wiełoch va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 5 - 2.
  • 134 Minuto 91 (Gol de penalti): Panthers va obtenir un penal al minut 91, que va llançar a la perfecció Dimitri Franquet. 6 - 2 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Arnulf Dearing va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Arnulf Dearing no va ser aprofitada per en Juan Pallars que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Kurak 3 Gdańsk

Goles Goles

  • 153 Minuto 52 (Gol por la derecha): Els jugadors de Gdańsk no defallien en cap moment. Producte d'això, en Kuba Pakos va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 4 - 1.
  • 152 Minuto 77 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 2 quan Piotr Wysoczański va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 77 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 20 (Ocasión de falta): En Leon Sprawka va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 20. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Giocondo Ruscitti de Gdańsk amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.