Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728371337

Liga 728371337 Información oficial sobre el partido 728371337 en Hattrick

24.03.2024 09:00:00

avet79 KATOWICE Alineación oficial del equipo 'avet79 KATOWICE' en el partido 3 - 0 F.C. Thunder Alineación oficial del equipo 'F.C. Thunder' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
avet79 KATOWICE Alineación oficial del equipo 'avet79 KATOWICE' en el partido 2 - 0 F.C. Thunder Alineación oficial del equipo 'F.C. Thunder' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

avet79 KATOWICE

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a KATOWICE va ser Idzisław Zawitowski.
  • 130 Minuto 15 (Gol de falta): Cezary Neubert va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 15 que va ampliar l'avantatge pels locals: 2 - 0.
  • 134 Minuto 54 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de KATOWICE al minut 54, que va llançar ajustat al pal en Cezary Neubert. 3 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Passaven 23 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Idzisław Zawitowski va rematar alt.
  • 234 Minuto 47 (Ocasión de penalti): En Cezary Neubert va llançar un penal al minut 47. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, Henryk Gałęski gairebé va marcar per a KATOWICE des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 239 Minuto 89 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Ferdynand Wycisło va marxar de Witold Kreczko en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de KATOWICE van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

F.C. Thunder

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Thunder va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Neal Jones va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Thunder va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Neal Jones, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 252 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Thunder va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Witold Kreczko no va poder controlar.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Thunder va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Neal Jones, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.