Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728369386

Liga 728369386 Información oficial sobre el partido 728369386 en Hattrick

07.04.2024 09:00:00

Stal FKS Mielec II Alineación oficial del equipo 'Stal FKS Mielec II' en el partido 4 - 1 Caprio Alineación oficial del equipo 'Caprio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Stal FKS Mielec II Alineación oficial del equipo 'Stal FKS Mielec II' en el partido 3 - 1 Caprio Alineación oficial del equipo 'Caprio' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,0 % 1,4 % 13,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stal FKS Mielec II

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): El jugador Franciszek Żukowski de Mielec, després de 18 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 115 Minuto 26 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Franciszek Żukowski de Mielec va fer un bon esprint per escapar-se de Gustaw Mikołajczyk i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 1. Tot un espectacle!
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En Grzegorz Niedźwiedzki de Mielec va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Mielec va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Grzegorz Niedźwiedzki va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 3 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Krzysztof Jacyna va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Gracjan Alabrudziński va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 237 Minuto 21 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Krzysztof Jacyna no va ser aprofitada per en Sieciesław Wuzik que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Wiktor Rozpędowski va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Mielec se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Franciszek Żukowski una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 30, però una magnífica aturada de Cezary Wujec va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Caprio

Goles Goles

  • 161 Minuto 20 (Gol por el centro): Caprio van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 20, quan Gustaw Mikołajczyk va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Tomasz Siełąg va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.