Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728368698

Liga 728368698 Información oficial sobre el partido 728368698 en Hattrick

10.03.2024 09:00:00

Victoria Vistula Alineación oficial del equipo 'Victoria Vistula' en el partido 3 - 3 MKP Szczecinek Alineación oficial del equipo 'MKP Szczecinek' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Victoria Vistula Alineación oficial del equipo 'Victoria Vistula' en el partido 1 - 2 MKP Szczecinek Alineación oficial del equipo 'MKP Szczecinek' en el partido
Tiene suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,8 % 18,7 % 55,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Victoria Vistula

Goles Goles

  • 102 Minuto 26 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Victoria van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en František Derer en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Gervasio Pacheco de Victoria va aconseguir igualar el partit al minut 36, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 121 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Marcos Díaz ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Victoria es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): En Mathieu Saunders va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 18, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 219 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Victoria va estar a punt d'arribar en un córner. En Gervasio Pacheco va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 237 Minuto 35 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Scott Mayne va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Kamthorn Raksa-ngob va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Carlos Conchillos al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Scott Mayne va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Olaf Okkels de Victoria la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59, František Derer de Victoria va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

MKP Szczecinek

Goles Goles

  • 118 Minuto 15 (Gol evento especial córner peinado): Jędrzej Światowiec va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de MKP, Jan Pilip, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24, Darren Hinchliffe va augmentar l'avantatge de MKP a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 163 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Jaime Parra que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Mikko Rönnberg va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 30, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 207 Minuto 60 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): MKP va ser a punt de marcar al minut 60, quan el seu jugador Diamantis Ikonomeas va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.