Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728368668

Liga 728368668 Información oficial sobre el partido 728368668 en Hattrick

28.04.2024 09:00:00

KS Zwierzyniec Alineación oficial del equipo 'KS Zwierzyniec' en el partido 3 - 1 Bytkow City Alineación oficial del equipo 'Bytkow City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KS Zwierzyniec Alineación oficial del equipo 'KS Zwierzyniec' en el partido 1 - 1 Bytkow City Alineación oficial del equipo 'Bytkow City' en el partido
Tiene suerte 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,3 % 6,8 % 71,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KS Zwierzyniec

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Sijbrand Panhuis de Zwierzyniec aconseguir un gol al minut 12 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 141 Minuto 19 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Zwierzyniec van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 0 mitjançant en Nicholas Promes.
  • 143 Minuto 40 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Zwierzyniec va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en 方 (Fang) 源文 (Yuanwen), que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 28, el Zwierzyniec estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Andy Paland va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 286 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Zwierzyniec, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Nicholas Promes va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Bytkow City

Goles Goles

  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Bytkow van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Wojciech Rogocz va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Wojciech Rogocz va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 263 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Irineos Paltidis sol davant la porteria al minut 18, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 253 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 39 en Ireneusz Mierzejewski va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Pasquale Zarro va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 239 Minuto 48 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Massimo Lazzerini va deixar a Mikołaj Łysikowski assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 252 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Bytkow va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Giorgio Formenti no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ireneusz Mierzejewski de Bytkow es va guanyar la targeta groga merescudament.