Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728368664

Liga 728368664 Información oficial sobre el partido 728368664 en Hattrick

21.04.2024 09:00:00

Dedis FC Alineación oficial del equipo 'Dedis FC' en el partido 3 - 3 top4fan Alineación oficial del equipo 'top4fan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dedis FC Alineación oficial del equipo 'Dedis FC' en el partido 1 - 2 top4fan Alineación oficial del equipo 'top4fan' en el partido
Tiene suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,8 % 7,5 % 70,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dedis FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Passat el minut 30 de joc, Maciej Sromotnik facilitava les coses al Dedis amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Thorger Steinlechner ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Dedis es posava per davant 2 a 1.
  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): Endre Torgyán va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Dedis, al minut 38. El marcador va canviar a 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Al minut 86 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Sofanor Clavijo de Dedis va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Evgeniy Voloschuk.

top4fan

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): El jugador de t4f Tomasz Siłakowski va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 11 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 154 Minuto 67 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 3 - 2 va ser Marek Kuthan. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".
  • 162 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Józef Kosmecki, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 3 - 3 al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Jean-Bernard Eliacin quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 37, en un 1 contra 1 amb el porter, però Nolan Prenđa va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Krzysztof Bakowicz des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Krzysztof Bakowicz sol davant la porteria al minut 83, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): t4f va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Nolan Prenđa va desviar el xut final de Marek Kuthan després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Stanisław Kowalczyk va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Nolan Prenđa, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Robert Krystians es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.