Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728364072

Liga 728364072 Información oficial sobre el partido 728364072 en Hattrick

21.04.2024 09:00:00

LZS Poznań Alineación oficial del equipo 'LZS Poznań' en el partido 3 - 2 MECHANIK CITY Alineación oficial del equipo 'MECHANIK CITY' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LZS Poznań Alineación oficial del equipo 'LZS Poznań' en el partido 2 - 0 MECHANIK CITY Alineación oficial del equipo 'MECHANIK CITY' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LZS Poznań

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Després de 36 minuts de partit, Hitse Booy igualava per Poznań en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 55 (Gol por el centro): Poznań va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 55 Yeremy Magallanes va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): Corria el minut 89 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Lucjan Glegoła, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Poznań per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 9, quan Louison Molle va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 212 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Poznań Louison Molle quasi va assolir l'empat al minut 23 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, Louison Molle va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Louison Molle va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Henryk Złotnik es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, Lucjan Glegoła gairebé va marcar per a Poznań des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Evtim Kirilov de Poznań amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

MECHANIK CITY

Goles Goles

  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 14 minuts, el tirador de faltes del MECHANIK va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Matteo Resta, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 142 Minuto 79 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Farvartish Sabetnam de MECHANIK va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): MECHANIK van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 10, però el xut de Matteo Resta des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Farvartish Sabetnam.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lucjan Kopeć de MECHANIK la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.