Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728350028

Liga 728350028 Información oficial sobre el partido 728350028 en Hattrick

12.05.2024 09:00:00

FC Rekonwalescenci Alineación oficial del equipo 'FC Rekonwalescenci' en el partido 2 - 1 Soccer Crazy Dancers Alineación oficial del equipo 'Soccer Crazy Dancers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Rekonwalescenci Alineación oficial del equipo 'FC Rekonwalescenci' en el partido 1 - 1 Soccer Crazy Dancers Alineación oficial del equipo 'Soccer Crazy Dancers' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,7 % 27,2 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Rekonwalescenci

Goles Goles

  • 138 Minuto 69 (Gol evento especial extremo + rematador): En Ernest Fryzowicz va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Jacek Famuła la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 122 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Rekonwalescenci prenia la batuta de l'encontre al minut 77, quan en Stanisław Sobczak va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): El Rekonwalescenci va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 52, però en Waldemar Wiktorski va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marian Kalicz.

Soccer Crazy Dancers

Goles Goles

  • 160 Minuto 75 (Gol de falta): Al minut 75 del partit, Wim Nolmans va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 23 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de S.C.D. van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 23 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Wim Nolmans, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 287 Minuto 51 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Francesco Maria Sottile ja els havia advertit que el porter contrari, en Kristóf Mata, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.